Uživajte u našem širokom asortimanu veličanstvenih parketa i upotpunite svaku prostoriju u svom domu. To je pametno ulaganje u kom ćete moći da uživate celog života.
TARKETTOVE KOLEKCIJE PARKETA
Tango Art kolekcija - skrivena moć lepote
Tango Art kolekcija raspolaže jedinstvenim dezenima koji donose upečatljive, tople emocije sa putovanja širom sveta. Koristeći inspiraciju iz prirode stvorili smo umetničke, bogate dezene za našu Tango Art kolekciju.
Tango kolekcija – glavne prirodne atrakcije
Tango kolekcija vam donosi najfinije drvene daske iz jednog komada koje se nalaze u prirodi, dizajnirane i oblikovane isključivo za vas. Ukusni detalji ivica i bogata tekstura vodiće vas do zanosnih uzleta mašte, otkrivajući potpuno novo značenje stila.
Rumba kolekcije - Ekskluzivnost u manjim dimenzijama
Plesanje nikada do sada nije bilo lakše. Veseli pokreti i razdragane note Rumbe će vas inspirisati i pružiti vam dodatnu energiju. Garantovan je dodir stila, dostupan svakome. Osetite ritam Rumbe.
Salsa Art kolekcija – upečatljivo drugačija
Umetnička Salsa Art kolekcija kombinuje drvo sa najnovijim dostignućima u grafici, teksturi i završnoj obradi da bi dala novo značenje prirodnoj umetnosti i kreirala najautentičnije parkete.
Salsa kolekcija – najširi asortiman
Salsa, najraznovrsnija kolekcija parketa, donosi moć prirode u vaš životni i radni prostor. Vrste drveta iz celog sveta, 30 dezena i razni površinski efekti pažljivo su dizajnirani da bi razotkrili čari emocija i male životne tajne.
Samba kolekcija – jednostavno rešenje za svačiji ukus
Samba, most između tradicionalnog i modernog, sa asortimanom najčešćih vrsta drveta i dezena, ne ostavlja prostora za iznenađenja. Prelepi dezeni drveta pokazuju mnoštvo prirodnih linija, kombinujte ih sa trajnošću i obezbedite privlačne enterijere.