U našem svakodnevnom radu sa dizajnerima za kreiranje dizajna prilagođenih različitim stilovima, težimo da dodamo malo čarolije u naše živote – pretvarajući ih u album nezaboravnih uspomena.
 
JEDINSTVENA DIZAJNERSKA REŠENJA
   
Naš jedinstveni vizualizator prostorije će vam omogućiti da eksperimentišete sa različitim materijalima za drvne podne obloge, bojama i stilovima dok ne pronađete savršenu prostoriju. Nudimo vam i odličan kalkulator podne površine koji vam omogućava da izmerite tačne količine parketa i odgovarajućih lajsni koje su vam potrebne.
Svi želimo da damo izvestan lični pečat svojim prostorijama. Ponekad nam nedostaje iskustvo da bismo svoj životni prostor učinili tako lepima kao što je u časopisima za uređenje doma. Preporuke naših arhitekti pomoći će vam sa nekoliko jednostavnih saveta za uređenje unutrašnjeg prostora, tako da možete urediti svoje prostorije poput profesionalca.
   
   
Tradicionalni, ekstravagantni ili moderni – koji god stil da imate na umu, imamo galerije koje će vas inspirisati i pomoći vam da postignete izgled poda koji želite. Pregledajte naše galerije podova da biste dobili nove ideje. Jedna od naših galerija podova sigurno će vam pružiti nekoliko novih ideja za ugradnju novog poda u vaš prostor.
Već više od jednog veka, Tarkett je učvrstio svoju reputaciju brenda sa dugotrajnim rezultatima putem reklamnih kampanja. Mada su se slogani i koncepti tokom godina menjali, naši drveni podovi nisu, jer oni predstavljaju kvalitet i performanse koje ljudi očekuju od Tarketta.