Ponekad nam nedostaje iskustvo da bismo svoj životni prostor učinili lepim kao u časopisima za uređenje doma. Preporuke naših arhitekti pomoći će vam da uredite svoje prostorije poput profesionalca.
 
SAVETI O DIZAJNU
   
Kreiranje atraktivnog životnog i radnog prostora koji je veoma funkcionalan za vaš životni stil nije baš jednostavno. A privlačni dizajni koje vidite u časopisima nisu prikupljeni u trenutku. Naš cilj je da ljudima pomognemo tako što ćemo im pružiti profesionalne savete i jednostavan pristup najfinijim tajnama za uređenje na internetu.
Dizajnerski trendovi su prelep vodič za boje i teksture drvenih podova. Koristeći iskustvo i impuls intuicije, Tarkettova grupa za trendove predložila je teme koje bi mogle da budu važne za drvene podove, unutrašnji dizajn i uređenje za 2011. godinu. Nadamo se da će vas inspirisati, kao što su inspirisali nas…
   
   
Uz najpriznatije dizajnere donosimo vam najinteresantnije kombinacije dezena iz dve kolekcije - Tango i Tango Art. Različite vrste uklapanja dezena predstavljaju savršen izbor za one koji traže ekstravagantne prostorije i moderan ugođaj.