Ponekad gledanje donosi inspiraciju. Tradicionalni ili moderni – koji god stil da imate na umu naše galerije će vas inspirisati i pomoći vam da postignete izgled poda koji želite.
 
GALERIJA DIZAJNA
   
Tango Art dezeni donose emocije sa putovanja širom sveta. Inspiraciju, preuzetu iz prirode, obogatili smo duhom različitih kultura. Poput umetničkih dela, dezeni iz Tango Art kolekcije unose radost, eleganciju i magiju u vaš dom.
Naša elegantna i prefinjena Tango kolekcija ima najfinije drvene daske iz jednog komada koje se nalaze u prirodi, dizajnirane i oblikovane isključivo za vas. U našoj Tango galeriji, dobićete neke nove ideje za ugradnju novog poda u svoj prostor.
   
   
Lepota Rumba kolekcije inspiriše, a naše znanje i iskustvo oplemenjuju tu inspiraciju. Pogledajte našu galeriju fotografija i uživajte u prelepim enterijerima sa Rumba dezenima parketa.
Neverovatna Salsa Art kolekcija inspirisaće vas da date lični pečat svemu što radite uz kratki pogled na umetnost koja se nalazi na svakoj pojedinačnoj ploči. Zadivljujuće sobe iz Salsa Art galerije ostaviće vas bez daha.
   
   
Salsa, najraznovrsnija kolekcija drvenih podova, unosi energiju prirode u vaš životni prostor i daje vašem životu posebno značenje. U Salsa galeriji, možete videti divne sobe koje bude najdraže uspomene.
Naša vesela Samba kolekcija ima najprikladnije drvene podove koji usklađuju lepotu i moć koja postoji u prirodi. Samba prostori održavaju vašu ličnost i pokazuju šta znači lepota jednostavnog načina života.