Najvažniji je vaš lični stil kada je u pitanju uređenje vašeg prostora. Pružamo vam širok izbor najlepših svetskih vrsta drveta da bismo zadovoljili vaše potrebe.
 
BRIGA O KLIJENTIMA
   
Uz Tarkettov praktični vodič za ugradnju možete postaviti naš višeslojni parket veoma brzo i jednostavno. Tu ćete pronaći sva detaljna uputstva koja će vam pomoći da ugradite parket kao profesionalac, kao i sve savete za čišćenje i održavanje i informacije koje su vam potrebne da biste uživali u Tarkettovom podu.
Naši proizvodi i ograničene garancije omogućavaju vam da odaberete pod koji je odgovarajući za vas, vaš životni stil i vaš budžet. Dok su kvalitetan proizvod i garancija izuzetno važni, odgovarajuća ugradnja i održavanje vašeg novog Tarkettovog parketa takođe su od ključnog značaja za obezbeđivanje dugogodišnjeg užitka.
   
   
Bez obzira da li angažujete stručnjaka za postavljanje vašeg novog parketa ili ste odlučili da to uradite sami, postoje neki termini koje biste možda želeli da saznate. Naveli smo često postavljana pitanja i mali rečnik najčešće postavljanih pitanja i termina o parketu, koji vam omogućavaju da lakše komunicirate sa izvođačem radova ili predstavnicima prodaje u prodavnicama podnih obloga.
Možete biti uvereni da ste napravili pravi izbor ako analizirate sve naše materijale. Zato vas pozivamo da pregledate ili preuzmete pdf dokumente radi detaljnijih informacija o Tarkettovom parketu, nezi i održavanju, Tarkettovim kolekcijama i ostalim korisnim materijalima koji pomažu u izboru savršenog parketa.