Mada je vaš Tarkett parket otporniji na habanje nego većina drugih vrsta podova, nije neuništiv. Uz redovno zaštitno održavanje, moći ćete dugo da uživate u lepoti svog poda.
 
TARKETT PRATEĆI ASORTIMAN
   
Tarkettova zaštitna podloga za stolice štiti pod od oštećenja izazvanog pomeranjem stolice u kućnim kancelarijama. Upotreba podloge za stolice povećava vek trajanja drvenih podnih obloga i omogućava tiho i ravnomerno pomeranje stolica. Ovaj proizvod je praktično nelomljiv i 100% bez PVC-a. Pored toga, zaštitna podloga je su providna, što uvećava prirodnu lepotu vašeg drvenog poda.
Tarkettovi prstenovi za cevi su savršeno rešenje za završavanje postavljanja poda kod radijatora. U potpunosti će promeniti izgled vašeg radijatora i dati mu svež, moderan i nov izgled. Ovaj potpuno jedinstveni proizvod omogućava prefinjen izgled radijatorskih cevi. Prstenovi za cevi napravljeni su od tvrdog drveta različitih vrsta i u različitim veličinama. Obezbeđujemo proizvode za pojedinačne i dvostruke cevi.
   
Tarkettov parket je napravljen da traje dugo, ali povremeno je potrebno popraviti sitne ogrebotine. Tarkettov pribor za reparaciju je sistem praktičnih rešenja za popravke šupljina, udubljenja i labavih površina. Obuhvata lak za obnavljanje, git i šmirgl-papir. Popravka je brza i jeftina. Odmah nakon popravke može se hodati po podu. Druga funkcija je čišćenje prljavštine sa oštećenih oblasti.
Jedan od najjednostavnijih načina da pomognete da vaš parket duže traje jeste da sprečite oštećenja od nameštaja. Čak i kada očistite i usisate i mislite da je pod očišćen od sitnog peska, stolica ipak može očistiti divan parket. Dolazi do grebanja zbog kontakta drveta sa drvetom ili metala sa drvetom kako se stolice uvlače ili izvlače. Zaštitne podloške su jeftine u poređenju sa troškovima popravke poda.