Da biste bili sigurni da će vaš pod ostati lep, Tarkett je razvio neke od najboljih proizvoda za čišćenje i održavanje na svetu. Ti su proizvodi napravljeni da imaju optimalan učinak na naš parket .
 
SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE
 
Parket daje izuzetan doprinos atmosferi i estetici vašeg doma. Ali on predstavlja i ulaganje. Srećom, njegova zaštita je jednostavna. Rutinskim čišćenjem uklanjate prašinu i prljavštinu pre nego što izgrebe i skine površinski sjaj, ili pohaba podne obloge. Što je još bolje, sada možete koristiti Tarkettove proizvode za čišćenje koji su bezbedni za vašu porodicu i okolinu, a ipak imati divne podne obloge koje traju decenijama.
 
Tarkett sredstva za negu
Tarkettov set za negu
Tarkettovo sredstvo za čišćenje
Tarkettovo sredstvo za čišćenje je tečno, alkalno sredstvo za čišćenje parketa . Napravljeno za svakodnevno održavanje, omogućava veoma dobro čišćenje svih vrsta nečistoća i brzo sušenje. Neće prouzrokovati skidanje sjaja niti ostaviti lepljive ostatke.
Tarkett set za čišćenje
Set za čišćenje pomoći će vam pri održavanju parketa uz minimalne napore. Obuhvata briska podesive dužine i rastvor za čišćenje poda koji će očistiti vaše drvene podne obloge i dati im sjaj ne ostavljajući lepljivu ili klizavu površinu.
Tarkett Refresher
Razvijen posebno za Tarkett parket i u skladu sa Proteco zaštitnim lakom , naš Refresher (osveživač) se koristi za periodično održavanje. Uklanja tvrdokorne mrlje i prosutu tečnost u domaćinstvu bez smanjenja kvaliteta sjaja.