Pronalaženjem pravog dizajna za svoj dom započeli ste magično putovanje kroz svet Tarkettovog pratećeg asortimana . Ispunite svoj dom Tarkettovom linijom pratećeg asortimana za drvene obloge.
 
TARKETT PRATEĆI ASORTIMAN
   
Podloge su od presudnog značaja za uspešno postavljanje parketa. Bez glatke i čvrste podloge, i parket može biti slab ili izgledati vrlo loše za vrlo kratko vreme. Možete se osloniti na naše iskustvo prikupljeno tokom više od jednog veka u proizvodnji i postavljanju parketa. Tarkoflex je jedinstvena sveobuhvatna podloga, koja omogućava brzo postavljanje i trenutno korišćenje bez dodatnih troškova za lepljenje.
Kada se odlučite za parket, zidove i ostale glavne elemente, kako ih sve povezujete? Oslanjate se na integrisani sistem koji pruža idealnu ravnotežu estetike, funkcionalnosti i doživotne isplativosti ulaganja. Kao prelazni elementi između zida i parketa koriste se lajsne. Prelazne lajsne se isporučuju u različitim oblicima i vrstama da bi izravnale različite podne površine, dale efikasan površinski sloj ili samo omogućile jednostavnu zamenu poda.
   
   
Parket pamti naše korake, bez obzira na to koliko i kakvih tragova naše cipele ostave na njima. Održavajte svoje parkete čistim i osigurajte njihovu dugotrajnost tako što ćete ih čistiti i negovati uz pomoć Tarkettovih proizvoda za negu, napravljenih isključivo za parket.Tarkett nudi širok asortiman proizvoda za negu i čišćenje poda za svaki tip podne obloge.
U cilju upotpunjavanja odličnog izgleda Vaših parketa, Tarkett sada nudi potpuni opseg odgovarajućih dodataka koji se lako postavljaju i daju vašem podu profesionalni izgled. Različite vrste prstenova za cevi, podnih štitnika, zaštitnih jastučića za stolice itd. u potpunosti će zadovoljiti vaš ukus. Udobni i trajni, ovi podni dodaci su proizvodi koji su vam potrebni kada želite da vaš pod izgleda što je bolje moguće.